Bomenridders Albrandswaard

Sponsors

Deze website is mede tot stand gekomen door de medewerking en sponsoring van Immits, een communicatiebureau met roots in de regio en met liefde voor groen en natuur.

Het onderhoud ervan kost echter geld, evenals andere zaken die binnen de stichting spelen en door hen gerealiseerd worden. Subsidies of inkomsten zijn er niet, we bestaan van donaties en veel vrijwilligerswerk.

Echter wij willen meer. We willen een erkend gesprekspartner van gemeente en projectontwikkelaars worden, zodat bij nieuwbouwplannen rekening wordt gehouden met het groen rond die projecten – noem het een soort groene paragraaf bij het bouwplan.

Tevens is het streven is om een “potje” te genereren voor de aanplant van meer groen in onze gemeente. Denk daarbij aan fondsen voor een boomplantdag, jubileumbos, educatie en meer duurzame groenprojecten.

Geld daarvoor hopen we te genereren door de “verkoop” van banners op onze website. Bent u privé of met uw bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemend bezig, heeft u Duurzaamheid in uw bedrijfsdoelstellingen staan of houdt u gewoon van groen: “koop” een banner op deze site en maak uzelf daarmee kenbaar aan het grote publiek als iemand die oog heeft voor groen.

Wilt u geen tegenprestatie in de vorm van bannering is dat uiteraard ook bespreekbaar – als donateur of als lid van de Club van Vrienden van de Bomen bent u net zo welkom.

Een bericht naar info@bomenriddersalbrandswaard.nl of invullen van het contactformulier volstaat. We nemen dan kontakt met u op om uw wensen en de onze in kaart te brengen.

Grote sponsors

Kleine sponsors