Bomenridders Albrandswaard

Bestuur

Uiteraard heeft de Stichting Bomenridders Albrandswaard (SBA) ook een bestuur. De Stichting is opgericht op 12 juni 2009 (klik hier voor de acte). De huidige bestuursleden stellen zich hier in het kort aan u voor:

vacature

Voorzitter
We zijn op zoek naar een dynamische voortrekker (m/v) met een groen hart en affiniteit met bomen. Moet kunnen organiseren en delegeren maar daarnaast ook flexibel zijn en gesprekspartner kunnen zijn op diverse niveaus. Durf jij het zwaard ter hand te nemen? Bel een van de andere bestuursleden of mailto:info@bomenriddersalbrandswaard.nl

Willem van Eck

Secretaris
Mijn naam is Willem van Eck. Ik ben in het dagelijks leven als jurist en mediator actief. Ik ben dus geen deskundige met betrekking tot bomen en groen, maar ik heb er wel wat mee.
Ik denk dat we als mens allen een bepaalde relatie tot de natuur hebben. Een mooie grote boom daar kun je van genieten en een groene omgeving heeft invloed op het welzijn. Dat is ook emotie, iets wat ik bij mijzelf ook merk als een mooie boom wordt omgekapt.
Meehelpen om te behouden en uit te breiden hetgeen wij in Albrandswaard aan bomen en groen hebben is dan ook mijn drijfveer om actief te zijn als bomenridder.

Wim Gé Warnaar

Webmaster
Opgegroeid (1954) in het buitengebied van Hoogvliet en later Rhoon met liefde voor het platteland, dijken, bomen en de cultuurhistorie ervan. Landbouwkundige opleiding, later richting commercie, marketing en communicatie. Vrijwilliger bij diverse verenigingen en actief in verzet tegen ontpoldering van de laatste agrarische polders van Albrandswaard. Rond eigen huis door de jaren heen tientallen bomen geplant en oude bomen (leiperen, hoogstam fruit) laten restaureren. Buitengebiedsgenieter en hobbyist met duurzame insteek (zonneboiler, zonnepanelen, isolatie) en bomenfan, maar indien nodig ook bereid zwaar te snoeien of de kettingzaag er in te zetten.
Tel. +31 (0) 6 11 84 00 73 of mailto:wwarnaar@kabelfoon,nl

Maret Rombout

Algemeen - voortrekker
Maret heeft haar sporen zowel in de politiek als in diverse sociale verenigingen en initiatieven wel verdiend en was een van de Bomenridders bij de oprichting