Bomenridders Albrandswaard

Symphatisanten gezocht

Wellicht heeft u wel eens gehoord van of gedoneerd aan de Stichting Bomenridders Albrandswaard. Het  doel van de bomenridders is het beschermen van milieu, natuurschoon en leefbaarheid in het algemeen  maar meer in het bijzonder het beschermen van bosplantsoen, bomen, struiken en andere groenvoorzieningen in de gemeente Albrandswaard.

Dit vergt zeker aandacht, want zoals u zelf kunt zien verdwijnt er stukje bij beetje steeds meer groen uit onze gemeente. Gemeente en provincie kappen om allerlei redenen regelmatig bomen en het  is niet vanzelfsprekend dat men dan gelijk eenzelfde aantal boompjes  terug plant. Wat de boombeheerders op dit gebied doen en nalaten, proberen  wij nauwgezet te volgen.

Met behulp van uw donatie kunnen wij bijvoorbeeld de jaarlijkse boomfeestdag organiseren of een bericht in de Schakel plaatsen. Afgezien van donaties, ontvangen wij geen vergoeding voor onze activiteiten.

Daarom verzoeken wij u de bomenridders te ondersteunen. Ons rekeningnummer is NL90RABO 0154 3807 25. Giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting omdat wij ANBI erkend zijn. Voor details hierover en over de Bomenridders kunt u kijken op www.bomenriddersalbrandswaard.nl/anbi.

Wij danken u bij voorbaat voor de genomen moeite en mocht u nog meer willen/kunnen betekenen omdat u van een groene omgeving houdt? We kunnen nog veel helpende handen, oren en ogen gebruiken om ons werk verder gestalte te geven. Dus schroom niet en neem (vrijblijvend)  kontakt met ons op en dan kunnen we samen kijken hoe we elkaar kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,
Willem van Eck,
Secretaris Stichting Bomenridders Albrandswaard  

Emailadres: info@bomenriddersalbrandswaard.nl

Lopende projecten

Gesprekken lopen positief Er wordt nog gesproken Lijkt verloren zaak